Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarea Terceanu vrea protecţie specială de la poliţie

ro

30 Nov, 2015 15:44 1358 Marime text
 
Magistraţii pot cere protecţie specială de la poliţie atunci când sunt implicaţi în dosare penale cu oameni care le-ar putea pune viaţă în pericol şi se simt ameninţaţi. Cu toate astea, judecătoarea Geanina Terceanu a cerut protecţie specială de la poliţie. Strategia judecătoarei a fost deconspirată, însă, de interceptările făcute de procurorii DNA, potrivit România TV.

Judecătoarea Terceanu a făcut cererea în momentul în care intermediarii mitei au venit să ceară înapoi banii primiţi de la Giovani Becali. Ei au cerut 150.000 de euro din totalul de 220.000 de euro pe care Giovani Becali i-a dat că şpagă judecătoarei. Intermediarii mitei aveau la rândul lor probleme penale şi ar fi folosit banii pentru a se împăca cu celelalte părţi cu care erau în proces. Aşa că, în momentul în care au venit să ceară o parte din bani, Geanina Terceanu a spus că nu mai are niciun ban din suma luată de la Giovani Becali.

După acest episod, Terceanu nu le-a mai răspuns la telefon şi a făcut solicitarea de protecţie la Poliţie. Numai că motivul nu a fost că mituitorii o caută şi îi cer banii înapoi, ci că are de motivat o decizie extrem de importantă într-un dosar periculos.

Judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, care i-a achitat în Dosarul Transferurilor pe fraţii Becali, a cedat după cinci zile de arest şi a recunoscut acuzaţiile pe care i le aduc procurorii DNA. Mărturisirea judecătoarei vine la doar o zi după ce Ioan Becali a recunscut că i-a dat şpagă pentru a-l elibera. 


Sursa foto: romaniajournal.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii