Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarea Iulia Cezara Suciu i-a respins lui Nicuşor Constantinescu cererile în dosarul CMZ (MINUTĂ)

ro

12 May, 2015 12:14 1014 Marime text
Judecătoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, a respins, azi, cererea lui Nicuşor Daniel Constantinescu, președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, în dosarul în care este acuzat de subfinanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.
 
Constantinescu solicitase să i se permită întoarcerea la serviciu, dar şi ridicarea interdicţiei de a lua legătura cu personalul din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi cu consilierii judeţeni care au participat, în orice formă, în procesul de propunere, decizie şi execuţie a celor două hotărâri ale consiliului care au vizat Centrul Militar Zonal Constanţa (HCJ 153/2009 şi HCJ 339/2012).

Minuta Tribunalului Constanța:

„Solutia pe scurt: ÎNCH: Respinge, ca nefondate, cererile inculpatului CONSTANTINESCU NICUŞOR DANIEL de modificare a controlului judiciar şi de înlăturare a obligaţiei prev de art.215 alin.2 lit.d Cod procedură penală impusă în cadrul controlului judiciar. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă“.
 
Decizia judecătoarei Suciu nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța.

Tot azi, Suciu se va pronunța și în dosarul în care Constantinescu este judecat alături de Cristian Bogdan Zgabercea, fost consilier al preşedintelui CJC. În cauză, Constantinescu cere înlocuirea măsurii arestării la domiciliu cu cea a controlului judiciar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii