Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarea Geanina Terceanu a fost reținută de DNA

ro

19 Nov, 2015 22:45 3972 Marime text
 
Cristi Borcea și frații Ioan și Victor Becali au fost aduși astăzi la DNA după ce procurorii au făcut percheziții la Tribunalul București, de acolo de unde au dus-o la audieri pe judecătoarea Geanina Terceanu.
 
Judecătoarea este acuzată că ar fi luat mită 220.000 de euro pentru achitare în dosarul Transferurilor în care sunt implicaţi cei trei afacerişti. Ea a fost adusă la DNA pentru audieri în jurul orei 20.00, iar după aproximativ o oră şi jumătate a fost reţinută de procurorii anticorupţie.
 
Judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ar fi primit mita, în perioada 2009 - 2012, pentru a da o soluţie de achitare în dosarul Transferurilor, susţin surse judiciare. Magistratul a fost reţinut de procurorii anticorupţie, şi dus în Arestul Poliţiei Capitalei, după mai bine de o oră şi jumătate petrecută la sediul DNA. În biroul judecătoarei de la Tribunalul Bucureşti au avut loc astăzi percheziţii coordonate de procurorii DNA.
 
Denunțul împotriva judecătoarei ar fi fost formulat de Cristian Borcea, potrivit unor surse, citate de romanialibera.ro
 
Geanina Teodorovici a mai dat o decizie de achitare într-un dosar care are legătură cu sportul, cel în care Dumitru Dragomir a fost judecat pentru sediul LPF. Soţul ei este Valeriu Mihail Terceanu, şi el judecător la Tribunalul Bucureşti. Conform declaraţiei de avere din 2009, Geanina Teodo­ro­vici are un apartament în Bucureşti, o Skoda Fabia din 2008 şi un teren de 620 metri pătraţi în Popeşti Leordeni. În 2008, veniturile din salariu s-au ridicat la 86.942 lei.

Citește și Geanina Terceanu, judecătoarea care ar fi luat mită, îl judecă şi pe Morgenstern, apropiat de Mazăre
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii