Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarea Dana Titian admite posibila existență a scrisorii trimise de Băsescu

ro

30 Jun, 2014 17:59 2843 Marime text
Consiliera șefei DNA, judecatoarea Dana Titian, recunoaște că este posibil ca Mircea Băsescu să-i fi scris în anul 2011 despre problemele pe care le-ar fi avut cu rudele lui Bercea Mondial.

Titian susține însă că nu mai știe ce a făcut cu epistola lui Băsescu. „Este posibil să fi primit un astfel de email... Având în vedere că a trecut o perioadă apreciabilă de timp și datorită faptului că primeam foarte multe sesizări, nu pot preciza cert cum am procedat”, a declarat judecătoarea Dana Titian, potrivit luju.ro.

ZIUA de Constanţa a prezentat în ediția din 28 iunie un document, din martie 2011, prin intermediul căruia Mircea Băsescu informa Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la o întâlnire avută cu soţia lui Bercea Mondial şi cu fiica acestuia. De asemenea, tot potrivit documentului mai sus precizat, printre primii oameni ai legii care ar fi aflat de problemele lui Mircea Băsescu cu familia Anghel se numără comisarul-şef Dumitru Catană, actualul director al Autorităţii Navale Române.

„Subsemnatul, Băsescu Mircea, domiciliat în Constanţa (date personale), vă aduc la cunoştinţă următoarele: în ziua de luni, 28 Februarie 2011, în jurul orei 20.30, când am ajuns acasă, mă aşteptau soţia d-lui Anghel Sandu (Bercea Mondialul) şi fiica sa. Mi-au făcut impresia a două femei foarte îngrijorate de soarta soţului, respectiv tatălui lor. Doreau ca eu să le ajut în cazul soţului/tatălui. Le-am explicat că o eu nu pot să fac nimic şi să aibă încredere că justiţia îşi va face corect datoria. După aceasta au plecat de la mine spre Slatina“. Cele mai sus precizate au ajuns, susţin surse bine informate, prin intermediul unui e-mail, în atenţia judecătoarei Dana Tiţian, din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, fostul consilier al Procurorului General al României.

Sursă foto: luju.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fileata 30 Jun, 2014 19:00 Stiu io ca ia scris si lui bercea pot jura pe pensia taiata de dr ciomu