Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:10 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarea care l-a menținut în arest pe Mihai Perifan decide azi libertatea lui Daniel Perifan, ginerele lui Zelcă (referat propunere arestare)

ro

17 Apr, 2015 08:55 2291 Marime text
Tribunalul Constanța va analiza, în această dimineață, cererea procurorilor de luare a măsurii arestării preventive față de Daniel Perifan, Nicolae Geambazu şi Costel Began. Cei trei sunt suspectaţi că ar fi derulat, printre altele, mai multe achiziţii de utilaje de panificaţie, producând un prejudiciu de aproape cinci milioane de euro.

Daniel Perifan este ginerele lui Costică Zelcă, cunoscutul om de afaceri, recunoscut ca un apropiat al echipei Mazăre-Constantinescu, proprietar al unor hoteluri din Mamaia, dar şi al mai multor imobile din Constanţa. Mai mult decât atât, Daniel Perifan este și fratele lui Mihai Perifan, fostul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (CJPC), recent trimis în judecată, arestat preventiv, pentru dare de mită. Mihai Perifan este încarcerat după ce ar fi încercat să îl ajute pe fratele său să scape de acuzaţiile de evaziune fiscală.

Cererea procurorilor de luare a măsurii arestării preventive față de Daniel Perifan, Nicolae Geambazu şi Costel Began va fi analizată azi, începând cu ora 09.00, de judecătoarea Marinela Mitan, din Tribunalul Constanța, cea care, zilele trecute, a decis menținerea în spatele gratiilor a lui Mihai Perifan. 

Inițial cererea mai sus precizată trebuia să fie soluționată pe data de 16 aprilie, însă cauza a fost amânată, conform Portalului Instanțelor de judecată, pentru azi la ora 09.00. În cauză, pe data de 15 aprilie au fost efectuate mai multe percheziții în urma cărora au fost emise trei mandate de reținere pentru 24 de ore, acestea expirând ieri, 16 aprilie.
Oricare va fi decizia instanței ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanța.

Citește și 

PERCHEZIŢII LA FIRMA CONTROLATĂ DE COSTICĂ ZELCĂ
GINERELE DANIEL PERIFAN ŞI ALTE TREI PERSOANE, REŢINUŢI PENTRU INFRACŢIUNI ECONOMICE 


REFERATUL DNA PRIVIND ARESTAREA LUI MIHAI PERIFAN ŞI A LUI DAMU FUDULEA (DOCUMENT) 

Ti-a placut articolul?

Comentarii