Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecați pentru că l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu Marius Constantin, Izaura Anghel și Grinică Anghel, nemulțumiți de hotărârea Tribunalul Constanța

ro

27 Jun, 2014 23:22 2299 Marime text
Trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel zis și Berea Mondial, cere să fie pus în libertate. Mai precis, Constantin a formulat contestație împotriva deciziei Tribunalului Constanța, din data de 26 iunie, când i-a fost respinsă cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu ori cu măsura controlului judiciar. De asemenea, tot Tribunalul Constanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de Izaura Anghel (fiica lui Bercea Mondial) și Grinică-Ion Anghel (fiul lui Bercea Mondial), până la soluţionarea cauzei. Atât Izaura Anghel cât și Grinică-Ion Anghel au formulat contestații împotriva deciziei mai sus precizată. Cele trei contestații vor fi judecate de Curtea de Apel Constanța. 

Marius Constantin, Izaura Anghel și Grinică-Ion Anghel au fost deferiți justiției pentru că l-au fi șantajat pe Mircea Băsescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii