Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătorul Academiei Hagi, Florin Tănase a marcat golul victoriei pentru România U18

ro

13 Jun, 2012 21:40 1187 Marime text
Echipa naţională a României U18, pregătită de Adrian Văsâi, a susţinut duminică şi marţi, la Buftea, două meciuri test contra echipei similare a Suediei. Primul meci s-a încheiat cu victoria "tricolorilor", scor 3-1, pentru România U18 evoluând pe toată durata întâlnirii trei jucători ai Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi": George Şerban, Bogdan Ţîru şi Florin Tănase.

Meciul revanşă s-a disputat marţi, România impunându-se din nou, de această dată însă cu 3-2. Golul victoriei a fost realizat în min.90+2 de jucătorul Academiei Hagi, Florin Tănase, care a intrat pe teren la pauză. Adrian Văsâi a contat în acest joc pe alţi trei componenţă ai Academiei constănţene: George Şerban (a fost schimbat la pauză), Bogdan Ţîru (a jucat tot meciul) şi Bogdan Mitache (a intrat pe teren în min.63).

Naționala pregătită de Adrian Văsâi, alcătuită din jucători născuți după 1 ianuarie 1994 care din această vară vor deveni juniori U19, va participa în primul tur preliminar al Campionatului European. România U19 se va deplasa, în perioada 9-14 octombrie 2012, în Scoția, unde se vor desfășura meciurile contând pentru Grupa a 9-a, adversare în mini-turneu urmând să fie Scoția, Armenia și Elveția. Primele două din cele 12 grupe și cea mai bună dintre echipele de pe locul 3 se vor alătura Spaniei, Serbiei și Turciei (calificate direct) în Turul de Elită, care, în primăvara lui 2013, va desemna cele șapte participante la turneul final din Lituania.

 http://academiahagi.ro/ro/stiri-si-noutati/florin-t-nase-a-marcat-golul-victoriei-pentru-romania-u18

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii