Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:50 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătorii de la HCM au pus mână de la mână pentru taxa lui Humet

ro

16 Sep, 2014 18:22 1108 Marime text
Comisia de Competiții a FRH trebuie să se pronunțe în cazul HCM Constanţa - Minaur Baia Mare, partidă încheiată cu 26-23 pentru gazde, până la startul etapei a patra. Minaur a contestat victoria constănțenilor, și a trimis meciul la Comisia de Competiții pe motiv că jucătorul Javier Humet nu avea drept de joc.
 
Pentru legitimarea jucătorului, HCM plătise 5.000 de euro la FRH, însă pentru faptul că acest lucru s-a întâmplat după startul sezonului taxa s-a dublat, conform regulamentului, informează Prosport.ro. Banii find o problemă, HCM a cerut eșalonarea plății restului de 5.000 de euro, dar oficialii forului nu au fost de acord. Drept urmare, jucătorii de la HCM au pus mână de la mână bani pentru a aduna cei 5.000 de euro, astfel încât Humet să îndeplinească condiţiile de joc. După câteva obstacole, banii au ajuns la FRH chiar înainte de meciul cu Minaur.
 
Cert este că FRH i-a dat drept de joc lui Javier Humet în partida HCM Constanţa - Minaur, astfel că foarte probabil jocul va fi omologat cu rezultatul din teren, iar contestaţia Minaurului va fi respinsă, mai scrie Prosport în ediția sa online.
 
Sursa foto: prosport.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii