Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joaca de-a moțiunea Deputatul PMP Robert Turcescu nu-i mai înțelege pe liberali și pe cei de la USR

ro

30 Oct, 2018 18:56 1631 Marime text
Astăzi, în Camera Deputaţilor, înainte de începerea dezbaterii moţiunii simple 'Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4 (patru)', demers iniţiat de PNL şi USR, deputatul PMP Robert Turcescu a propus ca votul să fie vot secret cu bile. Însă, PNL şi USR nu au fost de acord.

"Cine sa va mai inteleaga?!
Am propus astazi, de la tribuna Camerei Deputatilor, inainte de dezbaterea motiunii simple care-l vizeaza pe Dorel de la Justitie, ca votul de miine pe aceasta motiune sa fie secret, cu bile. Dupa mintea mea, era o buna ocazie ca acest personaj sinistru sa fie debarcat din functie chiar prin votul unora dintre pesedisti. Care pesedisti sint sigur ca nu vor avea curajul sa voteze transparent si electronic impotriva lui Dorel de la Justitie. Colegii dvs. deputati liberali, abil instruiti de Raluca Turcan, au votat in majoritate impotriva acestei propuneri. La fel si cei din USR. Doamna Turcan imi spune ca era o miscare machiavelica a lui Basescu prin care sa fie dat jos Toader! Pai nu d-aia facuram motiune simpla, sa-l dam jos pe "Dorel" de la Justitie?! Ca era dat jos si cu niste voturi de la PSD, care era problema?
Marturisesc ca "strategiile" acestea imi depasesc puterea de intelegere: facem motiune simpla, dar daca exista sansa sa treaca, nu sintem de acord! Vrem sa pice guvernul Dancila, dar nu depunem motiune de cenzura, asteptam sa cada de la sine!
O fi vreo noua strategie de a cistiga in politica printr-un sir lung de infringeri, naiba stie...", a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii