Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jefuită și târâtă cu mașina, pentru a-i fura ceasul de la mână

ro

01 Sep, 2016 12:07 3196 Marime text
Clipe de coșmar pentru o femeie din Botoșani. Patroană a unui magazin din municipiu, femeia de 36 de ani a fost tâlhărită și târâtă cu mașina, de mai multe persoane de etnie romă, explică monitorulbt.ro.
 
Femeia a ajuns la spital, în urma rănilor suferite și le-a povestit medicilor că a schimbat aproximativ 1.000 de euro la un bancomat din zona Griviţa, după care a plecat spre cartierul Donici, acolo unde deţine un magazin. Pentru că se grăbea să intre în unitate, a lăsat maşina descuiată. La un moment dat, soţul ei a văzut pe geam că o femeie a coborât dintr-o maşină cu numere străine, care a oprit chiar lângă autoturismul lor şi a început să cotrobăie în interior. Bărbatul a ieşit rapid şi a prins-o pe femeie. Aceasta, însă, a reuşit să scape şi să fugă în maşina în care o aşteptau mai mulţi bărbaţi. Ramona C. a ieşit şi ea din magazin şi a încercat să oprească maşina tâlharilor. Şoferul a prins-o de mână, încercând să-i fure ceasul, şi a pornit motorul, mai scrie monitorulbt.ro.

Aceasta povestește cum a fost târâtă pe jos, trei blocuri. „ Mă ţinea strâns de mână ca să-mi scoată ceasul de la mână, dupa care m-a aruncat”, a povestit Ramona C.

Poliţiştii au găsit maşina folosită de tâlhari, abandonată la Cişmea, şi încercă să dea şi de urma celor 3.000 de lei dispăruţi în urma atacului, precizează sursa menționată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii