Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

JCI Summer Play Cel mai mare eveniment sportiv al verii debutează vineri

ro

20 Aug, 2014 09:46 1636 Marime text
În perioada 22-25 august, pasionaţii de mişcare în aer liber au ocazia să participe la JCI Summer Play, un proiect adresat tinerilor activi, antreprenorilor şi profesioniştilor. În cadrul competiţiei, activitățile se vor desfășura în Parcul Tăbăcăriei şi la Coconut Beach (plaja Năvodari), iar participanţii vor concura atât la probe individuale, cât şi de echipă, precum semi-maraton, cross 10.5 km, alergare ştafetă 4 x 5 km, volei pe plajă, fotbal pe plajă, caiac şi alte concursuri surpriză.
 
Evenimentul va fi deschis cu un cocktail party vineri, de la ora 22.00, în cadrul căruia participanţii vor avea ocazia să interacţioneze. Intrarea este liberă. De asemenea, în fiecare seară a competiţiei, vor fi organizate petreceri, sâmbătă urmând să aibă loc un concert, în timp ce duminică petrecerea se va încheia cu focuri de artificii. Luni, 25 august, câştigătorii se vor bucura de premii, care vor consta în activităţi de aventură, tot la mare. Înscrierile se pot face direct pe site-ul evenimentului: http://summer.jciplay.net/.
 
Proiectul este organizat de JCI Constanţa, în colaborare cu Sana Sport, Atena Club Sport, Active Training şi ProDance, cu sprijinul DJST Constanţa. JCI Constanţa a prezentat proiectul în cadrul conferinţelor JCI cu participare internaţională şi a atras participanţi din străinătate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii