Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmul anului 2016 aleargă pe distanţa dintre Galați și București, în memoria victimelor atentatelor teroriste

ro

24 Mar, 2016 15:33 1379 Marime text
 
Cristian Onofrei, plutonier major în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, a fost desemnat Jandarmul de onoare al anului, în contextul sărbătoririi - la data de 3 aprilie - a Zilei Jandarmeriei Române, instituție care împlinește 166 ani de existență.
           
Jandarmul Cristian Onofrei și-a onorat uniforma, colegii, familia și instituția pe care o reprezintă, Jandarmeria Română, prin valorile promovate și contribuția adusă comunității.
 
Cristian Onofrei va folosi acest moment pentru a aduce în atenția opiniei publice semnificația Zilei Jandarmeriei Române și mândria jandarmilor de a se afla în slujba românilor de 166 ani, el alegând să parcurgă în alergare distanța de 306 km, dintre Galați, orașul său natal și București, unde, la data de 3 aprilie, i se va conferi în mod onorific distincția.
 
Pe timpul alergării, alături de însemnele naționale, Cristian va purta o banderolă reprezentând steagul Belgiei, în memoria victimelor atentatelor teroriste și pentru a transmite un mesaj de solidaritate umană.
 
Cristian Onofrei va începe cursa pe 26 martie, la ora 09.00, de la sediul Jandarmeriei Galați și va alerga pe traseul: Galați – Brăila – Buzău – Prahova – București (3 aprilie, Parcul Herăstrău).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii