Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni, la datorie de Paşte

ro

21 Apr, 2011 15:02 1101 Marime text

Pe perioada Sfintei Sărbători a Învierii Domnului, 60 de jandarmi din Gruparea Mobilă „ TOMIS "Constanţa, participă împreună cu poliţia în patrule mixte şi rezerve mobile de intervenţie pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona lăcaşelor de cult unde se adună mulţi oameni.

Conducerea Grupării recomandă cetăţenilor participanţi la evenimentele religioase să acorde sprijin ehipelor de ordine aflate în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică şi să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială.

În perioada 22-26 aprilie, 200 de jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa în cooperare cu Poliţia desfăşoară acţiuni de asigurare şi menţinere a ordinii publice în zona lăcaşurilor de cult din Constanţa, Năvodari, Medgidia, Cernavodă, Hârşova, Costineşti, Mangalia, Techirghiol şi Eforie.

De asemenea 100 de jandarmi asigură măsurile de ordine publică la Slujba de Înviere de la Constanţa (plaja Modern), Mangalia (în faţa hotelului Prezident), Medgidia, Cernavodă şi Hârşova.

La nivelul inspectoratului au fost constituite şi echipe de intervenţie care vor acţiona în cel mai scurt timp, dacă situaţia o va impune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii