Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:44 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice

ro

19 Jun, 2015 14:10 635 Marime text
 
În perioada 19-21 iunie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa, vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura într-un climat de ordine şi siguranţă.
 
Astfel, mâine, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele Fotbal Club Viitorul II şi ACS Granitul Babadag, eveniment sportiv ce se va desfăşura pe stadionul „Orăşenesc” din localitatea Ovidiu, între orele 17.30-19.30.
 
În aceeaşi zi, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor cultural-artistice organizate cu ocazia zilei oraşului Murfatlar, în intervalul orar 17.00-23.00.

Duminică, în intervalul orar 13.00 – 18.00,  vor fi asigurate măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv denumit „Skirtbike Constanţa”, organizat pentru promovarea şi susţinerea ciclismului. 
 
În perioada 19-21 iunie,  zilnic, în intervalul orar 17.00-23.00,  jandarmii vor asigura climatul de ordine şi siguranţă, cu prilejul evenimentului denumit „Festivalul Tradiţional al Meşteşugarilor”,  la stadionul „Ideal” din oraşul Cernavodă, ocazie cu care se vor desfăşura spectacole de muzică uşoară şi populară.
     
Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii adresează rugămintea către participanţi să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii