Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică la două evenimente sportive

ro

17 Sep, 2014 14:33 1111 Marime text
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va asigura mâine măsuri de ordine publică pe timpul desfăşurării a două evenimente sportive la Sala Sporturilor din Municipiul Constanţa. 

Astfel, începând cu ora 15.30, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de handbal feminin, ce se va disputa între CSU Neptun Constnaţa şi HCM Roman, din cadrul Ligii Naţionale. De la ora 18.15, vor aplica aceleaşi măsuri de ordine publică la meciul de handbal masculin, din cadrul Ligii Naţionale, etapa a IV-a, dintre echipele HCM Constanţa şi HC Vaslui.

Jandarmeria nu va permite spectatorilor să introducă în Sala Sporturilor băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme sau alte obiecte ce pot fi utilizate la tulburarea ordinii publice sau care pot conduce la acte de violenţă. În aceeaşi măsură, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, la discriminări şi la violenţă publică.

Spectatorilor le este interzis să arunce cu obiecte în teren sau în alte persoane, să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze mobilierul din interiorul locurilor de desfăşurare a meciului sau să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau stabilirea ordinii publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii