Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni la datorie şi în week-end

ro

31 Jul, 2015 10:16 1043 Marime text
 
În perioada 24 – 30 iulie, peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la  evenimente  cultural-artistice, sportive şi religioase, în judeţul Constanţa şi pe litoralul Mării Negre.    
 
Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 323 sancţiuni contravenţionale, dintre care 69 avertismente scrise şi 254 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 110.000 lei.
 
De asemenea,  jandarmii constănţeni au constatat  42  fapte de natură penală, dintre care 29  în mod independent  şi 13 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 52 făptuitori.
 
Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări, a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen şi sustrageri de bunuri.
 
Au mai fost executate 18 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, o misiune în sprijinul lucrătorilor ENEL, o misiune în colaborare cu lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa  şi un misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.
 
În perioada 31 iulie - 02 august, jandarmii constănţeni asigură măsurile de ordine publică la manifestarea denumită  „Zilele Oraşului Năvodari”, eveniment ce va avea loc pe platoul din faţa stadionului „Flacăra” din localitate, ocazie cu care vor fi susţine recitaluri de muzică uşoară şi populară.
 
Concomitent cu misiunile pe linia asigurării climatului de ordine şi siguranţă publică, jandamii constănţeni au continuat şi misiunile de asigurare a pazei şi protecţiei instituţionale a celor 32 de obiective din competenţă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii