Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:17 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni, la datorie! 39 de sancţiuni şi 72 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere

ro

08 May, 2015 10:04 666 Marime text
 
În perioada 1 - 8 mai, peste 200 de jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 39 sancţiuni contravenţionale dintre care 14 avertismente scrise şi 25 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 6.900 lei.
 
Deasemenea,  jandarmii constanţeni au constatat  18 fapte de natură penală, dintre care 13 în mod independent  şi 5 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 22 de făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări şi a consumului de substanţe cu efect halucinogen.
 
Au mai fost executate şi 72  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 5 misiuni în cooperare cu B.C.C.O Constanţa pe linia combaterii traficului cu substanţe halucinogene, 8 în sprijinul  A.N.A.F.- Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, 2 misiuni împreună cu lucrătorii Gărzii Naţionale de Mediu, 4 misiuni în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier şi o misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii