Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni donează sânge pentru militarii răniţi în accidentul de joi (galerie foto+video)

ro

27 Jan, 2017 10:26 2841 Marime text


În urma apelului umanitar făcut în privinţa celor doi militari răniţi în accidentul de la Ştefan cel Mare, din urmă cu două zile, jandarmii constănţeni s-au prezentat, în această dimineaţă, pentru a dona sânge. 

Astăzi, la Centrul Regional de Transfuzii Constanţa s-au prezentat zece jandarmi pentru a dona sânge. Urmează ca şi mâine şi poimâine, să mai meargă să doneze şi alţi jandarmi. Este o acţiune benevolă, nu ştim la ora actuală câşi vor mai dori să facă acest lucru”, a declarat Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis​” Constanţa

Elisabeta Nicea, asistent şef la Centrul Regional de Transfuzii, a declarat că, mâine, este programată o acţiune la spitalul din Medgidia, unde jandarmii locali sau alte persoane interesate pot să doneze în continuare sânge. De asemenea, Elisabeta Nicea precizează că, încă, instituţia pe care o reprezintă nu a atins cota de 1.000-1.200 de donatori pe lună, însă speră ca cetăţenii să fie receptivi şi să vină să doneze sânge pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate. 

Reamintim că, la evenimentul rutier de miercuri, generalul Cătălin Băhneanu şi  plutonierul major Dan Nica au fost răniţi, ei aflându-se, la ora actuală, internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii