Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni au surprins persoane care vindeau ilegal la „superofertă“ parfumuri şi ţigări

ro

26 Feb, 2015 10:41 1015 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa cinci persoane care ofereau spre vânzare la „superofertă” şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute şi 243 pachete cu 4860 ţigări.

Astfel, ieri, între orele 11.00-11.30, 19.00-19.30 două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, au desfăşurat două acţiuni simultane, punctuale, în zona Gară şi Autogară Sud Constanţa, unde au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 35 şi 42 de ani, din localitate, în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă, 243 pachete cu 4860 ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate „Ashima”, „Marble”, „Meridian” , „Viceroy”,  şi „LM”.


      
Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României.

În cadrul acestor acţiuni, jandarmii l-au mai surprins şi pe C.N., de 38 ani, care încerca să comercializeze parfumuri cu inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Bunurile vor fi predate lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor al IPJ Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii