Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănțeni, „atrași“ de parfumurile la „super-ofertă“

ro

16 Aug, 2016 12:17 2284 Marime text
Un vânzător ambulant din stațiunea Mamaia care-și îmbia clienții cu oferte de parfumuri de calitate la preț minim, le-a atras atenția inclusiv jandarmilor care patrulau în zona Piațetei Cazino.
 
Curioși să vadă marfa, oamenii legii au întors produsele pe toate părțile, doar ca să constate că există mari șanse să fie contrafăcute. Preventiv, au confiscat parfumurile cu inscripțiile unor mărci înregistrate pentru a le trimite la expertiză.
 
Nici comerciantul ambulant nu a scăpat însă basma curată, ci are acum dosar penal pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 
Bunurile confisacte vor ajunge la polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al IPJ Constanţa, care se vor ocupa de investigații mai departe.
 
Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ilegal şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii