Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au surprins în Mamaia persoane care ofereau spre vânzare parfumuri şi ţigări contrafăcute

ro

18 Aug, 2015 21:05 1681 Marime text
Jandarmii au surprins în Mamaia două persoane care ofereau spre vânzare la „superofertă” şi fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute.
 
Prin urmare, ieri seară, la ora 20.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa a surprins în Mamaia, zona Piaţetei Perla, doi tineri din Constanţa care încercau să comercializeze parfumuri, cu inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute. Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 
De asemenea, în perioada 16-17 august, între orele 08.00-08.30, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat acţiuni punctuale în Piaţa Tomis III, din Constanţa, unde au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 37 şi 49 de ani, din localitate, în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă 178 pachete cu 3.560 de ţigări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii