Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au prins un hoţ din Vama Veche

ro

16 Aug, 2012 15:54 965 Marime text

Miercuri, 15 august, ora 16.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în localitatea Vama Veche a observat o persoană care a încercat să ascundă o borsetă sub tricou.
Având un comportament suspect, a fost oprit, legitimat şi întrebat despre conţinutul acesteia. Nu a putut să le spună jandarmilor ce lucruri se află în borsetă şi nu şi-a amintit unde a găsit-o.

În interior se aflau printre altele, un act de identitate pe numele Robert B., de 25 ani, din Constanţa, două carduri de debit, un portofel în care se afla suma de 67 lei, un MP 3 player, două perechi chei imobil şi un telefon Nokia.
După puţin timp, telefonul mobil a început să sune, unul dintre subofiţeri a răspuns, s-a prezentat şi a întrebat cu cine stă de vorbă. La telefon era proprietarul care a declarat că este în concediu, stă la cort pe plajă şi că i-au fost furate mai multe bunuri pe care le-a şi descris.
După aproximativ 10 minute, păgubitul a intrat în posesia bunurilor.

Lui Cornel I., de 34 ani, din Mangalia, i-au fost întocmite actele premergătoare pentru fapta de furt şi a fost condus la sediul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii