Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii acţionează în acest weekend la evenimentele publice din Constanţa

ro

09 Feb, 2018 09:02 1419 Marime text
În  acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.
 
În perioada 10-11 februarie a.c., jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor din municipiul Constanţa, unde vor avea loc zece partide de fotbal în sală, în cadrul competiţiei sportive Trofeul Telegraf.

Mâine, 10 februarie a.c., începând cu ora 07.30, jandarmii vor însoţi participanţii la o procesiune religioasă cu moaştele Sf. Ierarh Nicolae, ce va avea ca punct de plecare Biserica Sf. Mc. Haralambie, situată pe bulevardul Tomis din mun. Constanţa.

În aceeaşi zi, începând cu ora 12.00, oamenii legii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de handbal feminin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi H.C. Dinamo Bucureşti, ce va avea loc la Sala Sporturilor.       
Duminică, 11 februarie,  jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanţa şi C.S.M. Mediaş, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 12.00.
        
"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului", transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii