Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaful secolului la Paris

ro

31 Mar, 2010 14:39 1389 Marime text

Jurnaliştii cotidianului britanic Daily Mail au scris în ediţia de astăzi că hoţii, care au găurit peretele unei bănci şi au furat cutiile de valori, ar fi fugit cu 25 de milioane de euro. Oficial, însă, autorităţile franceze nu vorbit încă de prejudiciul creat.

Hoţii au intrat prin pivniţe în subsolul agenţiei Crédit Lyonnais din strada Operei, în centrul Parisului. Au dat peste un paznic pe care l-au imobilizat, înainte de a se pune pe treabă."I-au spus că, dacă ţine la viaţa lui, să nu se uite în spate. A stat acolo până la şapte dimineaţa", a declarat Shery Kore, unul dintre agenţii de pază ai instituţiei. Hoţii au golit casetele de valori fără să se grăbească. Întreaga operaţiune a durat mai bine de 11 ore.

Valoarea pagubelor nu a fost încă precizată. Reprezentanţii băncii spun că nu pot stabili cu precizie ce s-a furat, pentru că nu au cum să ştie ce păstrau clienţii în casetele de valori. Cotidianul britanic Daily Mail a îndrăznit totuşi să estimeze valoarea prăzii: în jur de 25 de milioane de euro. Motiv suficient pentru ca raidul subteran să fie declarat "jaful secolului".

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii