Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaful de la Lidl Cei trei suspecţi, arestaţi în urma percheziţiilor domiciliare de la Constanţa şi Bucureşti

ro

01 Mar, 2013 11:02 2399 Marime text

Doi bărbaţi şi o femeie suspectaţi în cazul jafului din noaptea de 7 spre 8 februarie, de la supermarketul Lidl de pe strada Turnu Măgurele din Capitală au fost arestaţi, fiind acuzaţi că au intrat în magazin înarmaţi cu un pistol şi două cuţite, le-au legat pe angajate şi au furat 4.500 de lei.

Cei trei suspecţi au fost prinşi joi de poliţiştii bucureşteni, în urma unor percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Constanţa.

  "Cu ocazia acestor activităţi au fost identificate şi reţinute trei persoane, doi bărbaţi de 21 şi 28 de ani şi o femeie de 25 de ani, acestea fiind suspectate de faptul că, în noaptea de 07/08 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui supermarket din sectorul 4, unde, prin ameninţare cu un pistol şi două cuţite, ar fi imobilizat personalul prezent în locaţie şi ar fi sustras suma de 4.500 de lei", se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Capitalei.

Suspecţii au fost reţinuţi şi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, aceştia dispunând, în baza probatoriului prezentat de poliţişti şi procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 4, arestarea preventivă a celor trei pentru o perioadă de 29 de zile.

Sursa AICI

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii