Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se fură 70.000 de euro, din parcarea unui mall, prin bruierea sistemului de închidere a maşinii

ro

07 Sep, 2012 14:09 2451 Marime text

Cinci hoţi, despre care nu se ştie dacă fac parte din aceeaşi grupare, au dat miercuri seara două spargeri în parcarea unui mall din Capitală.

Doi dintre ei au fugit, după ce au furat, se pare, 70.000 de euro dintr-un vehicul lăsat în parcarea subterană.

Ceilalţi trei indivizi au fost prinşi de poliţişti în flagrant. Îngrijorătoare este metoda folosită de ei: au bruiat telecomanda de închidere a maşinii cu un dispozitiv special, iar autoturismul a rămas deschis în timp ce proprietarul s-a îndepărtat.

Bărbatul se întorcea de la o bancă din Voluntari şi susţine că avea asupra lui, într-un rucsac, aproape 70.000 de euro. Înainte să ajungă acasă s-a oprit la mall ca să cumpere un cadou. Când s-a întors însă la maşină a înlemnit.

Imediat, bărbatul a chemat poliţia şi a cerut să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere din parcare. Aşa a realizat că o maşină ar fi fost tot timpul pe urmele lui, iar doi indivizi au aşteptat momentul oportun ca să dea lovitura.

Omul crede ca îi ştiau programul, mai ales că merge la bancă în fiecare zi, de unde ridică sau depune bani.

Citeşte întreg articolul aici: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/au-furat-dintr-o-masina-lasata-in-parcarea-unui-mall-din-capitala-70-000-de-euro.html?

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii