Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iubirea nu are vârstă? El are 31, ea…91! (video)

ro

17 Apr, 2016 16:02 1710 Marime text
Se spune că dragostea nu ține cont de vârstă. Ei bine, un cuplu iese din granițele obișnuitului, ca să spunem așa. Kyle Jones şi Marjorie McCool sunt doi amorezi cu totul deosebiți. El are 31 de ani, iar ea... 91. Cu toate astea, cei doi susțin că se iubesc așa cum numai doi adolescenți ar putea să o facă.

El spune că nu și-a dorit niciodată copii: ”Nu sunt împotriva ideii de a avea copii, dar nu vreau eu acum. În plus, eu sunt împăcat cu ideea de a fi cu o singură femeie, dar nu am găsit până acum una care să mă țină lângă ea. Până acum.”

Kyle susține că mama lui a crezut inițial că este doar o fază, dar apoi s-a văzut nevoită să accepte realitatea. Tânărul nu s-a ferit să își ducă bunicuța-prietenă acasă pentru a o cunoaște pe mama lui.

Kyle a apărut la televizor și în timpul emisiunii el a spus: ”Creierul oamenilor este ciudat și diferit. Unii bărbați preferă blondele, alții brunetele, alții preferă bărbații. Eu prefer doamnele în vârstă.”

Bărbatul susține că a preferat mereu femeile mai.. mature. Drept exemplu, Kyle Jones povestește că atunci când avea 22 de ani a venit acasă cu o iubită care avea… 50 de ani. De data asta alegerea sa a provocat critici dure pe internet, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii