Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Sibiu alături de familia îndoliată a pompierului Marius Daniel Fripis

ro

01 Sep, 2015 15:35 2017 Marime text
 
Potrivit tribuna.ro, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au adus un ultim omagiu colegului lor, sublocotenentul post-mortem Marius Daniel Fripis din cadrul Detaşamentului de Pompieri Constanţa Oraş al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, acre a murit în timpul unei misiuni de stingere a unui incendiu izbucnit sâmbătă.
 
La ora 13.00 cadrele Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, au ţinut un moment de reculegere în numele recunoştinţei pe care o poartă colegilor lor decedaţi la datorie.
 
„Pentru profesionalismul şi devotamentul de care a dat dovadă salvatorul de vieţi în numeroasele intervenţii pe care le-a gestionat, pe platourile subunităţilor de pompieri din municipiile Sibiu și Mediaș și orașele Agnita, Miercurea Sibiului și Avrig, s-a ţinut un moment de reculegere, timp în care semnalele luminoase şi sirenele autospecialelor de intervenţie au dat onorul fostului comandant de echipaj. Astăzi, 1 septembrie, pompierii militari îşi conduc pe ultimul drum eroul, sublocotenent post-mortem Marius Daniel Fripis, decedat la datorie sâmbătă, 29 august”, a spus Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
 
Marius Daniel Fripis avea 42 de ani. În cei nouă ani de carieră ca pompier salvator, a participat la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie, oferindu-ne tuturor un exemplu de curaj, profesionalism şi dăruire.
 
Pentru că şi pompierii sibieni îşi pun viaţa în primejdie la fiecare misiune de salvare, inspectorul şef, col. Cosmin Balcu le-a adresat câteva cuvinte şi lor, spunându-le să fie tot timpul atenţi, pentru că astfel de întâmplări, precum cea de la Constanţa, pot avea loc oricând.



Sursa foto: tribuna.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii