Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Istituțiile medicale constănțene, la expoziția „Cunoaște-ți Comunitatea-Sănătatea înainte de toate”

ro

07 Apr, 2014 18:44 2339 Marime text
 
În cadrul seriei de evenimente „Cunoaște-ți Comunitatea”, Fundația „Brătianu” Constanța și Tineretul Național Liberal Constanța au organizat expoziția medicală „Cunoaște-ți Comunitatea-Sănătatea înainte de toate”. Ineditul eveniment s-a desfășurat în incinta centrului comercial Maritimo Shopping Center și a fost organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.
Expoziția a reprezentat o oportunitate pentru instituțiile medicale pentru a-și prezenta serviciile constănțenilor. La expoziție au participat Complexul Balnear și de Recuperare CAA Techirghiol, Clinica medicală ABC Medical, Clinica medicală VISAMED, Spitalul clinic de Recuperare și Balneofizioterapie Eforie Nord, Techir Cosmetics, Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA, Clinica dermatologică NOVADERM, Centrul de diagnostic și imagistică EUROMEDIC, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență și Ovidius Clinical Hospital.
Simona Siloci, președinta Comisiei de Sănătate din cadrul TNL Constanța a declarat: „Ideea noastră a fost foarte simplă. Serviciile medicale private vin în completarea celor de la stat de care ne plângem cu toții. Prin expoziția de astăzi am vrut să aratăm că alternativa privată există și nicidecum nu este atât de costisitoare pe cât se spune în miturile care circulă peste tot.”
Evenimentele organizate de Fundația „Brătianu” continuă pe 12 și pe 13 aprilie.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii