Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predoiu despre Ponta „Îşi va schimba la un moment dat atitudinea de neutralitate faţă de Iohannis”

ro

12 Mar, 2015 23:11 1753 Marime text
Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, astăzi, la Gândul Live faptul că premierul Victor Ponta îşi va schimba „la un moment dat atitudinea de neutralitate" faţă de preşedintele Klaus Iohannis care s-a declarat „convins" că şeful guvenului „are în continuare ambiţii prezidenţiale", potrivit b1.ro.

Deşi în prezent relaţia preşedinte-premier este de „colaborare instituţională", Predoiu, premier al guvernului-alternativă al PNL a amintit că preşedintele Iohannis „a spus limpede şi onest că îşi doreşte un alt soi de guvern, cu care să aibă un parteneriat onest".

Predoiu a mai spus că actualul premier „nu mai poate oferi credibilitate, încredere, nu mai poate servi România", „cheia unui guvern" fiind premierul şi credibilitatea cea a „reuşitei guvernamentale".

În ceea ce priveşte baza politică a unui viitor guvern, Predoiu a spus că „nu poti exclude nimic din o nouă majoritate", că pentru noua majoritate „se munceşte" şi că "rafinarea" programului de guvernare al PNL, lansat recent, contribuie la formarea noii majorităţi. „Partea de construcţie a guvernului este o muncă separată", a precizat liderul liberal.


Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii