Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 IPS Teodosie s-a prezentat la sediul IPJ Constanța (galerie foto+video)

ro

20 Oct, 2016 15:47 4041 Marime text
Înaltpreasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a mers astăzi la sediul IPJ Constanța pentru a semna controlul judiciar, pentru prima dată de când procurorii DNA au impus acesată măsură preventivă pe numele său. Reamintim faptul că înaltul prelat este cercetat penal într-un dosar de luare de mită și declarații false către APIA Constanța. 

Citeşte şi 


Potrivit informațiilor noastre, IPS Teodosie a folosit intrarea alternativă a IPJ Constanța, pentru a nu da nas în nas cu jurnaliștii care îl așteptau la declarații în fața instituției. 

UPDATE 2:
În urmă cu doar câteva momente, Arhiepiscopul Tomisului a părăsit sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, de această dată folosind calea principală de acces a instituției.

Afară a fost așteptat de jurnaliști, însă IPS Teodosie nu a dorit să facă niciun fel de comentariu nici legat de acuzațiile pe care i le aduc procurorii DNA și nici privitor la motivul pentru care a ales să intre incognito în sediul poliției. 

UPDATE 1: 
Întrebat de jurnaliști de ce IPS Teodosie a intrat prin spate în sediul IPJ Constanța, șeful instituției, comisarul Adrian Rapotan a spus că nu are o explicație, însă a solicitat o investigație internă pentru a afla cine este responsabil de așa-zisul favor făcut preaînaltului, iar persoana sau persoanele în cauză vor fi trase la răspundere.

De asemenea, Rapotan a mai spus că IPJ va face o declarație publică în legătură cu situația de astăzi.  
 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii