Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului a participat la slujba de sfințire a Capelei de la Secţia exterioară Valul lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă

ro

08 May, 2019 13:47 1449 Marime text
În data de 06.05.2019, începând cu ora 09.00, a avut loc sfinţirea unui locaș special amenajat pentru desfăşurarea activităţilor religioase, la Secţia exterioară Valul lui Traian din cadrul Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă.

Potrivit unui comunicat transmis de Penitenciarul Poarta Albă, cu acest prilej, Înaltpreasfinţitul Părinte Dr. Teodosie Arhiepiscopul Tomisului, a fost prezent în mijlocul persoanelor private de Iibertate custodiate în cadrul Secţiei Exterioare Valu lui Traian, unde a binecuvântat spaţiul amenajat pentru activităţi cu specific religios.

Tot atunci, a fost semnat şi antimisul care a fost oferit preotului capelan Bogdan Talpău, pentru a se putea săvărşi Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, sub protecţia Sf. Mucenic Varvar Tâlharul pomenit de către Biserica Ortodoxă la 6 mai. La slujbă au participat atât persone private de libertate şi cadre ale unităţii.

Foto: Penitenciarul Poarta Albă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii