Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ipoteză șocantă. Florin Chilian - „Klaus Iohannis a dat ordinul care a ucis 63 de tineri la Colectiv!“

ro

03 Jan, 2016 18:14 2953 Marime text
Cunoscutul muzician Florin Chilian lansează acuzaţii fără precedent la adresa preşedintelui Klaus Iohannis pe blogul său - Chilian.ro. După apariţia unor stenograme controversate în care un colonel STS afirmă că incendiu din clubul Colectiv a fost provocat intenţionat, Chilian susţine că Iohannis ar fi dat ordinul, iar şeful statului trebuie anchetat pentru crimă.

„«A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta» a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. În limba romana ce a spus Iohannis înseamnă că pentru a schimba Guvernul Ponta, el Iohannis a trebuit să apeleze la o variantă de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregătită de multă vreme: Să ucidă tineri şi copii. Să ordone uciderea unor oameni nevinovaţi.

Conform dicţionarului explicativ al limbii române acest verb, «A trebui» este un imperativ care nu înseamnă nimic altceva decât: A TREBUÍ pers. 3 trébuie intranz. 1) (despre persoane, lucruri) A avea ca necesitate; a-i fi necesar. 2) A constitui o necesitate. ◊ Cum trebuie cum se cuvine; cum se cade; bine. 3) A fi dator; a avea obligația...

Adevărul este mereu ascuns chiar în faţa ochilor noştri. În lumina noilor mărturii ale ofiţerului activ, colonel Ştefan Enache în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Ciolos, Klaus Iohannis trebuie anchetat pentru crimă!

Ce a spus Victor Ponta se adevereşte până la ultima nuanţa! «Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru» – Victor Ponta 22 decembrie 2015", scrie Florin Chilian pe blogul său Chilian.ro.

Muzicianul, care publică fotogrfii explicite cu trupurile neînsuflțite ale celor care și/au pierdut viața în Coelctiv mai scrie că „Iohannis, Helvig, Ponta, Oprea, Marcel Opris dar nu numai ei trebuiesc anchetati in cazul crimei din Clubul Colectiv! Multe, prea multe marturii indica faptul ca acolo, la Colectiv a fost o mana criminala, pentru a ne mai putea preface ca nici macar acum in ceasul al 12-lea nu vedem adevarul si nu intelegem ce s-a petrecut acolo la Colectiv de fapt. (...) Doar ca acest atac terorist a fost planuit de catre serviciile secrete romanesti, SRI, SIE si care or mai fi si executat la ordinul si sub supravegherea Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis“, scrie Chilian.


„Asta a insemnat acel «A trebuit sa moara oameni!» Iohannis. Aceasta, cele 63 de morminte si sutele de raniti sunt opera ta si rezultatul direct al ordinului pe care tu l-ai dat pentru ca sa cada Guvernul Ponta si pentru ca tu sa ai Guvernul tau! Nu, nu mai am nici un fel de dubiu! Tu Iohannis esti vinovatul principal! Ar trebui sa fi anchetet, judecat si condamnat pentru crima, pentru genocid si impuscat ca Ceausescu la Targoviste", este concluzia şocantă a lui Florin Chilian.


Acesta intervine și cu un update la postarea sa:
„UPDATE! Fostul şef SIE [serviciu secret de informaţii externe] Teodor Meleşcanu a declarat în direct la România TV astăzi 3 dec 2015 la ora 17:15: «Cazul Colectiv trebuie anchetat extrem de serios. Dacă noi în România nu avem la dispoziţie instrumentele necesare unei asemenea anchete, atunci, pentru că au murit acolo şi cetățeni străini, trebuie apelat la ajutor internaţional». Traduceţi voi asta “, mai sune Chilian.

Articol integral pe Chilian.ro
Sursa: Chilian.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii