Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Şurpanu, Ovidiu-Nicolae Radu şi Cristian Bucos, trimişi în arest pentru furt calificat

ro

02 Mar, 2015 10:28 1576 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Constanţa au sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Ionuţ Şurpanu cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi faţă de Ovidiu-Nicolae Radu cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire şi cu propunere de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă Cristian Bucos cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina acestuia s-au reţinut următoarele:

„În noaptea de 22/23.02.2015, în jurul orei 03.00, inculpaţii Ionuţ Şurpanu şi Cristian Bucos au forţat uşa de acces şi au pătruns într-o baracă tip container din zona porţii de acces nr. 10 bis din Portul Constanţa, în care îşi desfăşoară activitatea persoana vătămată A. V. SRL., iar din interior au sustras un circular de mână marca BOSCH, un polizor unghiular marca BOSCH şi o cutie de culoare portocalie în care se afla o staţie, bunuri pe care le-au ascuns în vegetaţie din apropierea gardului ce înconjoară Portul Constanţa”, susţin anchetatorii.
 
Următoare zi, în jurul orei 08.00, suspecţii au revenit pentru a prelua obiectele sustrase, circularul de mână şi polizorul unghiular fiind vândute unei persoane contra sumei de 300 lei, iar cutia conţinând staţia a fost încredinţată de către inculpatul Cristian Bucos inculpatului Ovidiu-Nicolae Radu pentru a o valorifica.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea astfel cum a fost formulată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii