Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Manolache, cel care a provocat un scandal într-un club din Valu lui Traian, contestă decizia arestului preventiv

ro

21 Apr, 2015 17:12 2100 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat, pe 20 aprilie, dosarul cu numărul 10679/212/2015, la secţia penală având ca obiect „înlocuire măsură preventivă cerere revocare măsură preventivă“.
 
Contestatorul inculpat este Ionuţ Manolache.
 
Primul termen a fost stabilit mâine.
 
Reamintim că în data de 7 martie, la ora 2.38, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în barul Arts Club din localitatea Valu lui Traian are loc un scandal.
 
În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că între Nicolae Pascu, Lucian Lupu, Năsturaş Pantu, Cătălin Dincă, Fred Niculae, toţi din localitatea Valu lui Traian, pe de o parte, şi Ionuţ Manolache, din localitatea Culmea, oraşul Ovidiu, de cealaltă parte, a avut loc un conflict spontan, provocat de Ionuţ Manolache, pe fondul consumului de alcool.
 
Manolache, fiind sub influenţa alcoolului, l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei pe Nicolae Pascu, iar în ajutorul acestuia au intervenit Lucian Lupu, Năsturaş Pantu, Cătălin Dincă şi Fred Niculae.
 
În timpul conflictului, lui Ionuţ Manolache i-a fost provocată o leziune la partea lombară stânga spate, prin tăiere cu un ciob din sticlă de către Nicolae Pascu şi au fost distruse obiecte de decor şi mobilier ale incintei barului.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii