Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ-Adrian Niţă, cercetat pentru tentativă de furt calificat

ro

17 Sep, 2014 09:16 1653 Marime text
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Ionuţ-Adrian Niţă, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Procurorii susţin că în sarcina inculpatului s-a reţinut că a pătruns prin dezlegarea cablului ce asigura poarta de acces în curtea imobilului aparţinând persoanei vătămate, situată în municipiul Constanţa, pe strada Fântânele, după care cu o piatră a spart geamul uşii de acces în locuinţă, fiind surprins de martorul Ilie Floarea în momentul în care încerca să pătrundă în interior.

Oamenii legii precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Tânărul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind prezentat Judecătoriei Constanța, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii