Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Gane, noul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești

ro

15 Mar, 2016 23:59 2025 Marime text
 
Ionel Gane este noul antrenor al echipei de fotbal Petrolul Ploiești, se arată într-un anunț făcut astăzi pe site-ul clubului după o zi de despărțirea de tehnicianul Constantin Schumacher.
 
Noul antrenor va ocupa, până la finele acestui sezon această funcție de antrenor principal al echipei aflate pe ultimul loc în Liga I.
 
Fostul internațional le-a mai pregătit, în primul eșalon, pe Universitatea Craiova, CS Turnu Severin, Corona Brașov și CS Universitatea Craiova. Marți după-amiază, el a condus primul antrenament al „galben-albaștrilor”.
 
„Am acceptat această ofertă pentru că îmi plac provocările și eu cred ca Petrolul, în ciuda situației din acest moment, se poate salva de la retrogradare. Știu că este o misiune foarte dificilă, dar atâta timp cât mai sunt șanse trebuie să luptăm până la capăt”, a declarat Ionel Gane.
 
De asemenea, alături de el, în stafful tehnic a fost cooptat antrenorul secund George Biță, iar de pregătirea portarilor se va ocupa, în continuare, Cătălin Grigore, iar preparator fizic va fi Cristian Dragotă.
 


Sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii