Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Ţiriac a primit Placheta de Onoare a MAI (galerie foto)

ro

04 Dec, 2014 14:59 1811 Marime text


Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea a decernat astăzi, Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) lui Ion Țiriac.
 
În discursul său, vicepremierul a subliniat faptul că Ion Țiriac este o legendă a sportului românesc, un om care a făcut performanță în sport și  s-a implicat în activități caritabile, un patriot care a promovat întotdeauna imaginea României în lume.
 
De asemenea, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, i-a mulţumit lui Ţiriac pentru avionul echipat medical pe care acesta l-a donat Serviciului Mobil de Urgențe Reanimare și Descarcerare (SMURD) din cadrul MAI.
 
”Este un om modest, un om care a ajutat și ajută în continuare foarte mult. Pentru Ministerul Afacerilor Interne, a donat un avion care este folosit pentru intervenții SMURD sau pentru misiuni speciale” a precizat vicepremierul Gabriel Oprea.
 
La rândul său, Ion Țiriac a mulțumit vicepremierului Gabriel Oprea, declarând că se simte onorat de această distincție, cu atât mai mult cu cât se simte de legat sufletește de această instituție în care a fost încadrat în tinerețe.
 
“Nu am uitat niciodată că aici, în această instituție, m-am format, și de aici am învățat mândria de a fi român”.
 
Domnul Ion Țiriac a mulțumit, de asemenea, pentru sprijinul pe care Guvernul României îl acordă sportului, referindu-se inclusiv la ceea ce face Ministerul Afacerilor Interne pentru Clubul Sportiv Dinamo.
 
La ceremonie au participat și reprezentanţii conducerii Ministerului Afacerilor Interne.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii