Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Cristoiu, uluit de răspunsul dat de Robert Turcescu lui Victor Ponta

ro

27 Sep, 2014 20:39 1687 Marime text
Premierul Victor Ponta, aflat la New York, a spus despre situația în care se află Robert Turcescu:  "Tot acest puroi va ieşi la suprafaţă în aceste zile. Eu nu văd procesul de aflare a adevărului ca pe o răzbunare. Eu cred că noi suntem superiori. Dar de aflat adevărul, de spus românilor «Uite cine era Turcescu şi nu doar Turcescu, şi alţii» este un act de dreptate", relatează dcnews.ro.
 
Ion Cristoiu subliniază, pe blogul său, că "Robert Turcescu s-a manifestat ca un gazetar incisiv. Verbul său l-a demolat mai ales pe Victor Ponta, de care-l leagă o ură nu numai politică, dar și personală".
 
"Este dreptul domnului Ponta să judece în felul acesta. Sunt convins că Ponta și-a făcut o judecată dreaptă în legătură cu această declarație pe care a făcut-o. Dacă a ajuns la o astfel de concluzie, domnul Ponta are dreptatea lui când spune lucrul acesta. Aici vorbim de părerile subiective ale unor oameni și ele trebuie respectate", a fost reacția lui Robert Turcescu.
 
Ion Cristoiu comentează răspunsul lui Turcescu: "Nici primii creștini nu erau mai iertători cu scîrbele de romani care-i dădeau la lei ca Robert Turcescu cu Victor Ponta! Pe mine, cel puțin, reacția lui Robert Turcescu m-a lăsat cu gura căscată. Spre deosebire de alții, eu îl cunosc sau pretind că-l cunosc pe Robert Turcescu. Mi-e greu să cred că acesta e Robert Turcescu, cel care a fost timp de zece ani pe baricadele gazetăriei fără milă cu politruciii acestei țări".

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că acest caz deja îl depășește și întreabă: “O fi altul care se dă drept Robert Turcescu? Să fie, într-adevăr, cum spun unii bolnav psihic? Să fie o criză mistică? Să fie o piesă de teatru interpretată magistral de Robert Turcescu?". 

Sursa: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii