Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „Iohannis ne consideră pe toți niște iobagi”

ro

28 Jun, 2015 23:33 955 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la B1 TV, referitor la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanula șefia SIE, că președintele Klaus Iohannis îi consideră pe toți „niște iobagi”.

„Domnul Iohannis ne consideră pe toţi nişte iobagi, aşa, pe moşia domniei-sale, care trebuie să îndeplinim nişte ordine, ori PSD-ul nu îndeplineşte ordinele domnului Iohannis, mai ales când sunt greşite (...) Am spus în campanie acest lucru, în primele luni am avut poate impresia, dar după aceea mi se verifică. Domnul Iohannis are o mentalitate de... aşa, cu românii în general, şi noi trebuie să îndeplinim dorinţele sale, ori noi nu le îndeplinim. Asta e, se supără, mai ne face un dosar, mai ne face ceva, nu ştiu, dar nu le îndeplinim", a declarat Ponta.

În acest context, Ponta a precizat că prin numirea lui MRU la șefia SIE, președintele Klaus Iohannis nu și-a ținut promisiunea făcută. Ponta a ținut să sublinieze că nu este normal ca PNL să dețină atât șefia SRI cât și șefia SIE.

Astfel, liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că parlamentarii social-democraţi vor vota împotrivă sau nu vor participa la vot, acuzând „lipsa de respect şi dispreţul" preşedintelui Iohannis.

De asemenea, premierul a mai precizat că acordul dintre UNPR și PSD nu are în vedere și un vot comun pentru conducerea serviciilor de informaţii. 



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii