Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis mulţumeşte Israelului pentru sprijinul acordat în urma tragediei din Colectiv

ro

07 Mar, 2016 19:19 1253 Marime text
 
Astăzi, Klaus Iohannis a mulțumit, la întâlnirea cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, pentru sprijinul acordat de Israel în urma tragediei din Colectiv.
 

„Mulțumesc cu această ocazie Israelului pentru sprijinul acordat în urma tragicului eveniment petrecut în clubul Colectiv din București, în octombrie 2015. Multe spitale din Israel s-au oferit să primească răniții sau să trimită medicamente. Vă mulțumim din nou pentru această deosebită manifestare de solidaritate", a spus Iohannis, potrivit Agerpres, în declarația comună cu premierul israelian.

 
Șeful statului a precizat că va discuta cu premierul Netanyahu subiectul cetățenilor israelieni care au emigrat din România.
 

„Cred cu tărie în potențialul lor de a fi un element fundamental în dezvoltarea parteneriatului nostru. Este foarte emoționant modul în care acești oameni vorbesc despre România, dar și despre copilăria sau tinerețea petrecute acolo", a arătat Iohannis.

 
De asemenea, preşedintele a spus că discuțiile vor viza noile evoluții din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, punctând că procesul de pace din Orientul Mijlociu continuă să reprezinte o prioritate pe agenda externă a României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii