Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis - Îi poftesc de urgență pe domnii Oprea și Ponta să dea lămuriri în cazul polițistului decedat

ro

25 Oct, 2015 14:19 1225 Marime text
Președintele Klaus Iohannis a declarat, duminică, la Arad, că este inadmisibil că Guvernul nu a transmis o poziție oficială privind accidentul în care a murit polițistul Bogdan Cosmin Gigină, la cinci zile după eveniment, adăugând că îi poftește "de urgență" pe premierul Victor Ponta și ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, să prezinte ''lămuririle așteptate de opinia publică'', potrivit Agerpres.
 
"În legătură cu acest eveniment am un singur comentariu de făcut: iată, suntem în a cincea zi și nu avem o luare de poziție oficială din partea Guvernului. Așa ceva este inadmisibil! Opinia publică așteaptă lămuriri și îi poftesc de urgență în fața microfoanelor pe domnii Oprea și Ponta să dea aceste lămuriri. Și nu mă refer doar la partea penală a accidentului în care din nefericire a murit un polițist care a fost în timpul serviciului, ci mă refer la latura politică și la lămuriri de ordin general", a afirmat președintele Iohannis, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor după ceremonia dedicată Zilei Armatei Române desfășurată la Arad.
 
Ministerul Afacerilor Interne a informat, printr-un comunicat transmis astăzi faptul că până la finalul anchetei declanșate de Tribunalul București privind accidentul polițistului Bogdan Cosmin Gigină, ministerul și reprezentanții săi, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declarații publice referitoare la acest subiect.
 
Sursa foto: www.mondonews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii