Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:39 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis – „Există o preocupare reală pentru a găsi soluția cea mai bună pentru Marea Neagră”

ro

10 Jul, 2016 16:12 680 Marime text
Astăzi, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că la ministeriala apărării din octombrie vor fi făcute primele clarificări referitoare la inițiativa la Marea Neagră.
 
„Încă nu există o concluzie comună a aliaților. Din varii motive, câteodată, unii politicieni, militarii mai rar, fac afirmații care însă nu reprezintă punctul de vedere NATO, ci punctele lor proprii de vedere, de obicei nici măcar punctele lor de vedere, ci anume gânduri pe care le-ar avea ei în relația cu această colaborare la Marea Neagră. Toate acestea nu trebuie să ne îngrijoreze, ci trebuie să ne bucure pentru că înseamnă că există o preocupare reală pentru a găsi soluția cea mai bună pentru Marea Neagră. (...) Privim cu încredere și cu așteptări spre ministeriala din octombrie, care va aduce primele clarificări”, a spus Iohannis.

„Faptul că există opinii încă diferite nu este deloc îngrijorător. Este foarte bine că se discută și că oamenii vin cu idei proprii în acest concept și singurul lucru care a fost decis la acest summit este că se va continua această inițiativă", a mai spus şeful statului. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii