Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sunt nemulțumit” Iohannis, despre legea votului prin corespondență

ro

14 May, 2015 21:38 834 Marime text
 
Președintele Klaus Iohannis s-a declarat, astăzi, „nemulțumit" de felul cum evoluează proiectul privind votul prin corespondență, că acesta „bate pasul pe loc", dar că va discuta cu partidele politice „din nou" și „de atâtea ori cât e nevoie" pentru a pune în mișcare acest proiect, scrie Agerpres.

„Vreau să mă refer la o lege, pe care toate partidele au promis că o vor adopta, cea privind votul românilor din diaspora, respectiv votul prin corespondență. E momentul să o spun direct: sunt nemulțumit de modul în care e gestionat acest proiect. (...) Voi discuta cu partidele politice din nou și o voi face de atâtea ori cât e nevoie pentru a mișca acest proiect important și pentru dumneavoastră, (...) și pentru toți alegătorii", a spus Iohannis, în cadrul unui discurs susținut la o întâlnire cu diaspora română din Milano.

El a precizat că în cazul altor legi, precum cele care privesc partidele politice sau finanțarea acestora, s-au făcut progrese, dar, în cazul legii referitoare la votul pentru diaspora, se „bate pasul pe loc".


Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii