Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis, despre Coldea „Nu există, cel puţin din partea mea sau a lui Helvig o intenţie de schimbare bruscă”

ro

19 Feb, 2015 21:43 1136 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în această seară, la Digi 24, despre o posibilă schimbare din funcţie a actualului director adjunct al SRI, Florian Coldea, că nu există, cel puţin din partea sa sau a celui propus pentru şefia Serviciului, Eduard Hellvig, „o intenţie de schimbare bruscă”.

Întrebat ce se va întâmpla cu Florian Coldea, adjunctul SRI care a asigurat interimatul la conducerea Serviciului, după nominaliarea lui Eduard Hellvig, preşedintele Iohannis a precizat că acesta este adjunct al SRI şi rămâne adjunct.

„Nu există, cel puţin din partea mea sau a lui Helvig o intenţie de schimbare bruscă. Nici măcar nu am discutat această chestiune”, a arătat Klaus Iohannis la Digi24.

Preşedintele a fost întrebat şi dacă i-a cerut demisia fostului director al SRI, George Maior, sau dacă a fost din proprie iniţiativă.

„Eu vă spun la fel de sincer că şi-a scris demisia, mi-a înaintat-o şi am acceptat-o”, a susţinut Iohannis, care a precizat că s-a întâlnit cu George Maior şi au discutat, după care i-a spus că îşi depune demisia.

„Cum să cer cuiva o demisie? Demisia se face, se scrie sau nu, este un act unilateral de voinţă”, a mai spus Iohannis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii