Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:00 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis a decorat Drapelul de Luptă al Statului Major al Forţelor Terestre

ro

04 Mar, 2015 16:08 709 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Statului Major al Forţelor Terestre, căruia i-a fost conferit Ordinul „Virtutea Militară” - în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, la propunerea ministrului Mircea Duşa.

Administraţia Prezidenţială a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă mai multe decrete de decorare semnate de preşedintele Klaus Iohannis.

Astfel, în semn de apreciere pentru înaltul profesionalism demonstrat în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate, pentru devotamentul şi curajul dovedite de militari pe timpul executării misiunilor în teatrele de operaţii, preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Militară” - în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă al Statului Major al Forţelor Terestre.

Preşedintele României a mai semnat decretul de decorare a lui Omar Lara, poet şi traducător, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia avută la promovarea literaturii române în lume, precum şi pentru consolidarea relaţiilor culturale dintre România şi Republica Chile.

Lui Omar Lala i-a fost conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” - în grad de Ofiţer, decorarea fiind făcută la propunerea ministrului Afacerilor Externe, Bogdan-Lucian Aurescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai semnat decretul de decorare a lui Jean E. Abou Rached, consul onorific al României în Republica Libaneză.

Potrivit comunicatului de presă, consulului onorific al României în Republica Libaneză i-a fost conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” - în grad de Ofiţer, în semn de înaltă apreciere pentru umanismul şi dăruirea de care a dat dovadă în procesul de asistenţă a unor cetăţeni români, aflaţi în situaţii deosebite şi pentru contribuţia personală pusă în slujba dezvoltării şi consolidării relaţiilor dintre România şi Republica Libaneză.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: mondonews.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii