Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioan Neculaie, eliberat din arestul preventiv şi pus sub control judiciar

ro

30 Jan, 2016 10:26 2090 Marime text
 
Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie va fi cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de o fraudă de 5 miloane de euro. Magistraţii Tribunalului Braşov au respins, noaptea trecută, propunerea de arestare a acestuia.
 
Tribunalul a decis instituirea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Nici avocaţii apărării şi nici Parchetul nu au contestat această măsură, având în vedere că procurorul de instanţă nu a fost la 04.00 dimineața prezent în sală, adică la ora când a fost dată pronunţarea.
 
Amintim că omul de afaceri Ioan Neculaie a fost reţinut, joi seară, de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov, după ce a fost audiat timp de aproape zece ore în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani. De asemenea, el a fost intervievat de procurori după ce au avut loc percheziţii la clubul FC Braşov şi la locuinţa lui.
 
Ioan Neculaie este patronul şi finanţatorul clubului FC Braşov din 1999. Clubul a intrat în insolvenţă din 4 martie 2015 şi în prezent se judecă planul de reorganizare a societăţii.
 
Prin 2012, Neculaie a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un muncitor a murit pe platforma fabricii de camioane Roman, în martie 2008.



Sursa foto: antena3.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii