Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inundaţii Persoane evacuate la Cernavodă, Şipote şi Deleni, în judeţul Constanţa

ro

01 Feb, 2015 15:55 2383 Marime text
 
In urma precipitatiilor inregistrate in ultimele ore in judetul Constanta, mai multe locuinte au fost afectate de apa care a patruns in gospodarii. Astfel, in orasul Cernavoda doi pereti ai unei locuinte din chirpici au fost serios afectati, reprezentantii primariei fiind prezenti la fata locului pentru evaluarea pagubelor. In satul Pietreni, comuna Deleni, unul din peretii unei case de chirpici s-a daramat, in timp ce o anexa a gospodariei a fost daramata complet. Reprezentantii primariei au luat decizia mutarii familiei la rude, transmite Biroul de presa al Prefecturii Constanta. 
 
In satul Sipote, apartinand comunei Deleni, o casa este in pericol de prabusire in urma infiltratiilor. Familia a fost mutata la rude. In localitatile Valul lui Traian si Saligny doua curti si anexele gospodaresti au fost inundate, autoritatile intervenind cu pompe pentru evacuarea apei. 
 
In comuna Oltina o persoana a fost mutata din locuinta sa, avariata in urma infiltratiilor. Pana la remediarea problemelor, persoana va locui in Casa Agronomului din localitate. Tot la Oltina subsolul scolii a fost inundat, reprezentantii Primariei intervenind pentru scoaterea apei.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii