Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inundații în mai multe zone din țară. O fotografie a devenit virală pe internet. Incredibil cum au fost surprinși doi bărbați

ro

01 Jul, 2018 10:45 7629 Marime text
În mai multe județe din țară sunt inundații, apa ajungând în unele zone la peste un metru. Pompierii, jandarmii și militarii au intervenit în ajutorul cetățenilor care și-au văzut agoniseala de o viață afectată de apă. 

De departe o fotografie surprinsă în timpul intervenției pompierilor din Teleorman arată exact modul în care reacționează unii cetățeni în astfel de situații. 

În imaginea publicată de ISU Teleorman pe Facebook se observă cum doi bărbați stau pe o bancă fără să le pese de faptul că apa le ajunge până la genunchi. 

În tot acest timp pompierii încearcă să ajungă la cetățenii care au nevoie de ajutor. 

Imaginea respectivă a fost publicată pe Facebook și de polițistul Marian Godină care a menționat că era sigur că nu va dura mult și poza va fi ștearsă de pe internet. 

”Poza asta a fost postată ieri pe pagina ISU - Teleorman. Am postat-o și eu acum o oră, fără să le dau share, doar am indicat sursa. De ce? Pentru că eram sigur că, după ce va fi virală, o vor șterge. Ceea ce, desigur, s-a întâmplat” - se arată în mesajul polițistului Marian Godină. 

Sursa foto: Facebook/Marian Godină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii