Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecţie specială la Cityplex Tomis Mall Filmul „Întoarcerea în Havana”, poate fi urmărit gratis

ro

12 Aug, 2015 14:59 2266 Marime text
Sâmbătă (15 august), de la ora 19.00, va avea loc o proiecţie specială la cinema Cityplex – Tomis Mall. Cumperi de la bar produse de minim opt lei și vezi gratis filmul „Retour à Ithaque”, în traducere „Întoarcerea în Havana”, premiat la două importante festivaluri internaționale de film, la Veneția și la San Paolo.
 
În regia lui Laurent Cantet, filmul va putea fi urmărit şi în perioada 14-27 august, dar numai pe 15 august poate fi vizionat gratis. Din distribuţie fac parte Isabel Santos şi Jorge Perugorría.
 
Despre ce e vorba în film
 
Cinci prieteni s-au întâlnit să sărbătorească întoarcerea lui Amadeo după 16 ani de exil. De la apus până în zori s-au lăsat în voia amintirilor povestind despre tinereţea lor, despre grupul pe care îl formau atunci, despre încrederea în viitor, dar şi despre dezamăgirile suferite. „Prin destăinuirile aduse de revenirea acestor personaje în Cuba, am încercat să construim un portret probabil şi realist al acelor bărbaţi şi femei care în tinereţile lor participau activ în viaţa socială a vremii şi care, la fel ca mulţi alţii, au visat că roadele sacrificiilor din prezent (acum trecut) vor fi culese în viitor”, a declarat Leonardo Padura, scriitor si jurnaist cubanez, autor al romanului „Povestea vieții mele”, care stă la baza filmului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii